Murinjo: Ništa mi se nije svidelo, jedino je dobro što smo u osmini finala

Izvor: Blic, 26.Nov.2013, 23:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Murinjo: Ništa mi se nije svidelo, jedino je dobro što smo u osmini finala

Menadžer Čelsija Žoze Murinjo našao je opravdanje za loše izdanje svojih igrača u porazu od Bazela (0:1) u petom kolu Lige šampiona, ali su se plavci i pored toga plasirali u osminu finala.

"Loša partija i zaslužen poraz, ali smo se zbog ostalih rezultata plasirali u osminu finala, što je jedina pozitivna stvar. Ništa mi se nije svidelo od prvog minuta, odmah smo počeli sa greškama u odbrani. Jedino >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << smo malo kontrole imali u drugom poluvremenu. Imam osećaj da je ekipa bila umorna, platili smo cenu reprezentativnim obavezama i ključni meč bio je sa Vest Hemom (što se tiče umora). Zato smo toliko grešili, nisam tužan zbog toga jer razumem da nisu bili sveži", poručio je Murinjo.

Čelsi je prvi u grupi sa devet bodova i plasirao se u narednu rundu, jer se u poslednjem kolu grupe E sastaju drugoplasirani Bazel (osam bodova) i Šalke koji je treći na tabeli sa sedam bodova, pa nijedna od ove dve ekipe ne može da ugrozi "plavce".

Najčitanije SADA:
Pogledaj vesti o: Finale Lige Šampiona

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Murinjo: Ništa mi se nije svidelo, jedino je dobro što smo u osmini finala

Izvor: Dzungla.org, 26.Nov.2013

Menadžer Čelsija Žoze Murinjo našao je opravdanje za loše izdanje svojih igrača u porazu od Bazela (0:1) u petom kolu Lige šampiona, ali su se plavci i pored toga plasirali u osminu finala.. OpširnijeBlic

Nastavak na Dzungla.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.