Mozgovu 64 mil $ od Lejkersa

Izvor: B92, 01.Jul.2016, 20:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mozgovu 64 mil $ od Lejkersa

Ruski centar Timofej Mozgov dogovorio je četvorogodišnji ugovor sa Los Anđeles Lejkersima vredan 64 miliona dolara.

Mozgov je prošle sezone prosečno beležio 6,3 poena uz 4,4 skokova tokom 17,4 minuta po meču u timu novog šampiona Klivlend Kavalirsa.

Međutim, visoki Rus je igrao svega oko 6 minuta po meču u plej-ofu, a dogovor sa Lejkersima je potvrdio njegov agent Endi Miler.

Mozgov ima 29 godina, u NBA je stigao 2010. iz Himkija, a pre Klivlenda >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << igrao je za Njujork Nikse i Denver Nagetse.

Lejkersi imaju oko 56 miliona dolara u "seleri kepu" za sledeću sezonu, a traže pojačanja kao podršku mladoj osnovi tima Deanđelu Raselu, Džulijusu Rendlu i drugim piku s ovogodišnjeg drafta Brendonu Ingramu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.