Moskovljani u osmini finala

Izvor: RTS, 22.Feb.2011, 22:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Moskovljani u osmini finala

Fudbaleri moskovskog CSKA plasirali su se u osminu finala Lige Evrope pošto su na domaćem terenu, u revanš utakmici šesnaestine finala, igrali protiv grčkog predstavnika PAOK-a iz Soluna nerešeno 1:1 (0:0).

Prvi meč završen je pobedom CSKA od 1:0, a plasman u narednu rundu Moskovljanima je večeras obezbedio Sergej Ignaševič, u 79. minutu. Posle promašenog penala Vagnera Lava on je bio najbrži lopti, koju >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << je poslao iza gol linije.

Jedanaesterac za CSKA iznudio je reprezentativac Srbije, Zoran Tošić, kojeg je oborio golman gostiju Dario Krešić.

U utakmici punoj uzbuđenja gosti iz Grčke su poveli golom Zlatana Muslimovića u 67. minutu, samo nekoliko trenutaka pošto je na golu domaćeg tima Sergej Šemčugov zamenio povređenog Igora Akinfejeva. Nesvakidašnji gol reprezentativca BiH usledio je posle slabe akcije rezervnog golmana CSKA i igrača odbrane Alekseja Berezutskog. Šemčugov je iz gol-auta dodao loptu do saigrača, koji je pod pritiskom Muslimovića morao da je vrati nazad. U nameri da je što dalje ispuca golman domaćeg tima pogodio je Muslimovića, od kojeg se lopta odbila u mrežu.

Napadač PAOKA je imao još nekoliko odličnih prilika da zatrese protivničku mrežu, a u 36. minutu pogodio je stativu.

U preostalim utakmicama u sredu igraju Porto - Sevilja, a u četvrtak PSV Ajndhoven - Lil, Liverpul - Sparta Prag, Spartak Moskva - Bazel, Sporting Lisabon - Glazgov rendžers, Bajer Leverkuzen - Metalist Harkov, Zenit Sankt Peterburg - Jang Bojs, Ajaks- Anderleht, Tvente - Rubin Kazanj, Braga - Leh Poznanj, Pari Sen Žermen - BATE Borisov, Štutgart - Benfika, Viljareal - Napoli, Dinamo Kijev - Bešiktaš i Mančester siti - Aris Solun.
Pogledaj vesti o: Grčka

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Tošić iznudio penal na "minus 14", CSKA posle remija u osmini finala

Izvor: Blic, 22.Feb.2011

Fudbaleri moskovskog CSKA plasirali su se u osminu finala Lige Evrope pošto su u revanš meču igrali 1:1 sa grčkim PAOK-om, a u prvom duelu bilo je 1:0 za njih...Po izuzetno teškim uslovima za igru i na moskovskih minus 14 Muslimović je u 67. minutu postigao srećan gol i uneo neizvesnost u duel....

Nastavak na Blic...

CSKA dovoljan i remi

Izvor: Sportske.net, 22.Feb.2011

"Armejci" igrali 1:1 sa Grcima u revanšu i plasirali se u osminu finala Lige Evrope.

Nastavak na Sportske.net...

LIGA EVROPA: CSKA ELIMINISAO PAOK

Izvor: Kurir, 23.Feb.2011, 01:42

MOSKVA - Fudbaleri moskovskog CSKA plasirali su se u osminu finala Lige Evrope pošto su na domaćem terenu, u revanš utakmici šesnaestine finala, igrali protiv grčkog predstavnika PAOK-a iz Soluna nerešeno 1:1 (0:0)...Strelci su bili Ignaševič u 80. za CSKA, a Muslimović u 67. minutu za PAOK....

Nastavak na Kurir...

CSKA u osmini finala LE

Izvor: Radio 021, 23.Feb.2011

Fudbaleri moskovskog CSKA prvi su ušli u osminu finala Lige Evrope, pošto su sinoć u Moskvi odigrali nerešeno 1:1 sa solunskim PAOK-om.

Nastavak na Radio 021...

Igrači CSKA: Tošić je naš Mesi!

Izvor: Blic, 23.Feb.2011

Fudbalski reprezentativac Srbije Zoran Tošić nastavio je da uveseljava pristalice moskovskog CSKA, pa je posle njegovog prodora i prekršaja koji se desio u kaznenom prostoru PAOK-a klub iz prestonice Rusije postigao gol kojim je prošao u narednu fazu Lige Evrope...Tošić je ove zime zadivio stručni...

Nastavak na Blic...

„Građani“ brane Mančester, „švabe“ u problemu

Izvor: Danas, 23.Feb.2011

Drugo po rangu fudbalsko takmičenje Starog kontinenta Liga Evrope dobiće večeras svih 16 učesnika osmine finala nakon revanš mečeva prve eliminacione faze. Moskovski CSKA srpskog reprezentativca Zorana Tošića prvi je overio kartu za treću rundu, a pored boljeg iz sinoćnjeg duela Porta i Sevilje...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.