Tošić iznudio penal na minus 14, CSKA posle remija u osmini finala

Izvor: Blic, 22.Feb.2011, 22:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tošić iznudio penal na "minus 14", CSKA posle remija u osmini finala

Fudbaleri moskovskog CSKA plasirali su se u osminu finala Lige Evrope pošto su u revanš meču igrali 1:1 sa grčkim PAOK-om, a u prvom duelu bilo je 1:0 za njih.

Po izuzetno teškim uslovima za igru i na moskovskih minus 14 Muslimović je u 67. minutu postigao srećan gol i uneo neizvesnost u duel. Očajan povratan pas i panično ispucavanje golmana CSKA direktno u igrača gostiju doneli su prednost Grcima, ali to nije bilo dovoljno za produžetke.

Zoran Tošić je >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << u 80. minutu utrčao u šesnaesterac, golman ga je u padu zakačio po nogama i skrivio jedanaesterac. Uzbuđenjima nije bio kraj, jer je šut Vagnera Lova pročitan, a lopta se od obe stative odbila u polje. Srećom po "armejce" Ignašević je uhvatio "otpadak" i tako se pobrinuo da njegov tim ipak mirno uđe u završnicu.

Kod gostiju do 87. minuta na terenu bio Vladimir Ivić.

Liga Evrope, šesnaestina finala, revanš mečevi:

CSKA Moskva - PAOK 1:1 / 1:0

Sreda:

Porto - Sevilja (18h) (2:1)

Četvrtak:

PSV - Lil (2:2)

Liverpul - Sparta Prag (0:0)

Spartak Moskva - Bazel (3:2)

Sporting - Glazgov Rendžers (1:1)

Bajer Leverkuzen - Metalist (4:0)

Zenit - Jang Bojs

Ajaks- Anderleht (3:0)

Tvente - Rubin (2:0)

Braga - Leh (0:1)

Pari Sen Žermen - BATE Borisov (2:2)

Štutgart - Benfika (1:2)

Viljareal - Napoli (0:0)

Dinamo Kijev - Bešiktaš (4:1)

Mančester Siti - Aris (0:0)

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.