Monako nudi 100 miliona za Ronalda

Izvor: B92, 12.Jun.2013, 16:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Monako nudi 100 miliona za Ronalda

Posle Mančester Junajteda i Pari Sen Žermena, i Monako je stao u red zainteresovanih za Portugalca Kristijana Ronalda.

Monako je spreman da za dovođenje fudbalera madridskog Reala plati 100 miliona evra, tvrdi "Independent".

Vlasnik povratnika u Ligu 1, ruski milijarder Dimitrij Ribolovljev već u ’mreži’ ima jednog od najboljih napadača današnjice Kolumbijca Redmela Falkaa, koji je prešao iz Atletiko Madrida, kao i Džejmsa Rodrigeza i Žoaoa Mutinja, koji >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << su došli iz Porta.

Ribolovljev je za tu trojicu fudbalera već potrošio 129,7 miliona evra.

Kako navodi „Independent“, Ronaldo bi u Monaku godišnje zarađivao 20 miliona evra, što daleko nadmašuje njegovu sadašnju platu u Real Madridu koja iznosi 15 miliona.

Ipak, kako tvrdi predsednik Reala Florentino Peres, cilj ’kraljevskog kluba’ je da zadrži Ronalda, čiji ugovor ističe 2015. Sam Ronaldo je nedavno istakao da želi da ostane u Madridu, a pregovori sa Monakom su trenutno bez pomaka.
Pogledaj vesti o: Manchester United

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Monako nudi 100 miliona za Ronalda

Izvor: B92, 12.Jun.2013

Posle Mančester Junajteda i Pari Sen Žermena, i Monako je stao u red zainteresovanih za Portugalca Kristijana Ronalda...Monako je spreman da za dovođenje fudbalera madridskog Reala plati 100 miliona evra, tvrdi "Independent"...Vlasnik povratnika u Ligu 1, ruski milijarder Dimitrij Ribolovljev već...

Nastavak na B92...

Independent: Monako nudi 100 miliona evra za Ronalda

Izvor: Sportski Žurnal, 12.Jun.2013

Pored Mančester junajteda i Pari Sen Žermena, i Monako je stao u red zainteresovanih za Portugalca Kristijana Ronalda, uz spremnost da plati za njega 100 miliona evra, tvrdi „Independent”.. (FOTO: AP). Vlasnik novog člana prve lige Francuske ruski milijarder Dimitrij Ribolovljev već u „mreži”...

Nastavak na Sportski Žurnal...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.