Mojes večeras dobija otkaz

Izvor: Sportske.net, 08.Nov.2015, 20:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mojes večeras dobija otkaz

Izgleda da je gotovo, Dejvid Mojes će večeras dobiti otkaz u Real Sosijedadu.

Nekadašnji menadžer Evertona i Mančester junajteda, Dejvid Mojes, večeras će dobiti otkaz u Španiji, tačnije u Real Sosijedadu sa kojim nije imao uspeha u dosadašnjem toku španske Primere.

Nakon 11 odigranih kola u špankoj Primeri Real Sosijedad se nalazi za neslavnom 16. mestu, imaju isto bodova kao i Las Palmas koji je u zoni ispadanja.

Pored toga, usledio je >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << period veoma loše igre Real Sosijedada, zabeležili su samo dve pobede ove sezone, čak četiri poraza u poslednjih pet utakmica, pa odluka Uprave ekipe iz Baskije ne čudi.

Mojes je večeras u Engleskoj, piše se da mu je odluka već saopštena.
Pogledaj vesti o: Manchester United

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

RAZLAZ: Real Sosijedad otpustio Dejvida Mojesa

Izvor: HotSport.rs, 09.Nov.2015, 00:50

Škotski stručnjak na klupi Real Sosijedada dobio je otkaz sa ‘San Sebastijana’.. . Real Sosijedad je objavio da se razišao sa dosadašnjim trenerom Dejvidom Mojesom, Škotom koji je vodio klub u prethodnih godinu i nešto više dana.. Pre dve sezone ovaj klub je igrao Ligu šampiona, a nakon prošle...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.