Mladi Partizan bez podviga na startu Lige šampiona: Braća Rašović nosili Barselonetu do pobede (FOTO)

Izvor: MozzartSport.com, 30.Nov.2016, 21:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mladi Partizan bez podviga na startu Lige šampiona: Braća Rašović nosili Barselonetu do pobede (FOTO)

Domaći sastav slavio s 12:5

Prvo kolo grupe B Lige šampiona u vaterpolu neće ostati u dobrom sećanju po Partizan koji je na gostovanju Barseloneti poražen sa 12:5. Mladi sastav koji sa klupe predvodi Zoran Milenković nije uspeo da napravi iznenađenje.

Već posle prve četvrtine bilo je jasno da će Partizan jako teško do pobede u Kataloniji. Prvu deonicu Barseloneta >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << je dobila sa čak 5:1. Na kraju treće deonice bilo je 9:3, da bi se meč završio sa sedam razlike.

Mingel je sa četiri gola bio najefikasniji u domaćem timu, a u strelce su se upisala i braća Rašović. Strahinja je dao tri gola, a Viktor jedan. Nikola Jakšić je  dao tri gol za crno-bele, Radojević dva ali su ostali zakazali.

Biće ovo jako dobra škola za srpski sastav koji je po završetku utakmice otpevao tradicionalnu navijačku pesmu sa malobrojnim navijačima Partizana. Imali su osmeh na licu, jasno je da nemaju rezultatski pritisak.

Partizan će, pored Barselonete, igrati i protiv Pro Reka, Egera, Juga i Hanovera. Jako teška grupa. Sistem je takav da postoje dve grupe, prvoplasirani idu direktno u polufinale, dok drugi i treći iz obe grupe idu u četvrtfinale.

Barseloneta – Partizan 12:5 (5:1, 3:1, 1:1, 3:2)

Bazen
: Bernar Piknorel. Gledalaca: 700. Sudije: Aleksandresku (Rumunija) i Kun (Mađarska). Isključenja: Barseloneta 6, Partizan 4. Peterci: Barseloneta 1 (1).

BARSELONETA: Lopez Pineido, Famera, S. Rašović 3, Munariz 2, Larumbe, Mingel 4, Bustos, V. Rašović 1, Tahul, Fernandez 1, Maljarah 1, Lozina, Linares. Trener: Martin.

PARTIZAN: Dobožanov, Lukić, F. Janković, Repanović, Lazić, Toholj, Drašović, Andrejević, Jakšić 3, Radojević 2, Stojanović, M. Janković, Belopavlović. Trener: Milenković.

(FOTO: Printskrin)
Pogledaj vesti o: Partizan,   Vaterpolo

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

PODMLAĐENI PARTIZAN NIJE ODOLEO: Barseloneta prejaka za crno-bele

Izvor: Kurir, 30.Nov.2016

...Podmlađeni sastav nije uspeo da napravi senzaciju na gostovanju Barseloneti koja je ovog puta zista bila prejaka za izabranike Zorana Milenkovića..To da Partizan ima jako male šanse da se nada pobedi bilo je janso još tokom prve četvrtine, koju je Barseloneta dobila sa čak 5:1 Na kraju treće...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.