Mitar predvodi napad Svraka u Liga Kupu (foto)

Izvor: Sportske.net, 23.Avg.2017, 20:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mitar predvodi napad "Svraka" u Liga Kupu (foto)

Njukasl večeras u okviru druge runde Liga Kupa (Karabao Kup) dočekuje bivšeg prvaka Evrope.

Četa Rafe Beniteza nakon dva uvodna poraza u Premijer ligi, dočekuje na "Sent Džejms Parku" ekipu Notingem Foresta u okviru Liga Kupa.

Rafa Benitez je odlučio da promeša karte i da šansu igračima koji nisu dobili previše šansi na startu sezone, pa je tako u špicu napada srpski reprezentativac Aleksandar Mitrović.

U timu je i otpisani Enri Saive, a evo kako izgleda kompletna postava "Svraka" pred duel sa "Šumarima".

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Mitar ga dao, Tadić ispao! (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 23.Avg.2017

Napadač Orlova postigao prvenac u novoj sezoni u Liga kupu Engleske..Prvi start u novoj sezoni i prvenac za Aleksandra Mitrovića u dresu Njukasla...Istina u Liga kupu Engleske, gde je Rafa Benitez izveo večeras kombinovani tim, ali pogodak dovoljan da skrene pažnju španskom stručnjaku da bi mogao...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.