Milojević: Verujem u iznenađenje u Podgorici

Izvor: B92, 06.Okt.2015, 14:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milojević: Verujem u iznenađenje u Podgorici

Trener Mega Leksa Dejan Milojević ističe da i pored brojnih kadrovskih problema veruje u iznenađenje protiv Budućnosti u Podgorici u meču trećeg kola ABA lige.

“Stanje sa povredama u ekipi isto je kao i protiv Partizana. Pratimo stanje Ivanovića, ali ne verujem da će moći da igra“, rekao je Milojević.

“Sledi nam jedno od najtežih gostovanja. Budućnost je sjajna ekipa, veoma iskusna, koja igra odlično na domaćem terenu. Kao što sam izjavio >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << posle meča sa Partizanom, verujem da naša ekipa uz potrebnu dozu borbenosti može da pobedi svakog rivala u ligi tako da imam veru u iznenađenje u Podgorici“, dodao je trener Mega Leksa.

Bek Đorđe Simeunović smatra da odbrana može da odluči ovaj meč.

“Svi znaju koliko je teško pobediti u Morači. Budućnost je veoma jaka ekipa ali mislim da i od naše igre zavisi konačan ishod ovog meča. Trudimo se da dobra odbrana bude naš zaštitni znak ove sezone i ako ona bude funkcionisala kao u meču protiv Partizana, mislim da možemo da pobedimo“.

Utakmica Budućnost – Mega Leks na programu je u sredu od 21 sat.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Mega se nikoga ne plaši - Na pobedu i u Podgorici!

Izvor: Sportske.net, 06.Okt.2015

Posle ubedljivog trijumfa nad Partizanom, ekipa Mega Leksa u sredu gostuje u Podgorici, ekipi Budućnosti...Naravno, trijumf nad crno-belima dodatno je podigao samopouzdanje košarkašima Mega Leksa, a trener Dejan Milojević veruje da njegovi puleni mogu i u Podgorici do novog uspeha...Jedina Milojevićeva...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.