Mihajlović: Srećan zbog tima i Etoa

Izvor: B92, 07.Mar.2015, 22:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mihajlović: Srećan zbog tima i Etoa

Trener Sampdorije Siniša Mihajlović bio je zadovoljan pobedom protiv Kaljarija (2:0), kao i igrom Samjuela Etoa.

Srbin i Kamerunac imali su manji sukob prilikom dolaska iskusnog centarfora u Đenovi, ali je bivši selektor naše zemlje istakao da je sada sve u najboljem redu.

"Odigrali smo dobar meč protiv čvrste ekipe. Dali smo gol u pravo vreme, da bismo onda odličnim pogotkom rešili pitanje pobednika. Srećan sam zbog tima, ali i zbog Etoa, koji se polako vraća >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << u formu. U italiji i dalje može da pravi razliku".

Sampi je prednost doneo De Silvestri u 33. minutu ,da bi Kamerunac u samom finišu susreta fenomenalnim udarcem, posle lepog prijema, savladao Željka Brkića.

"Eto i ja smo imali određene razmirice kada je stigao, ali sada je sve u redu. Pronašli smo zajednički jezik. Imam veliki broj rešenja u napadu i veznom redu, ali smo i pored toliko kvalitetnih igrača dozvolili da nam stvore probleme u nastavku", dodao je Mihajlović.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Mihajlović: Eto će biti još bolji!

Izvor: RTS, 08.Mar.2015, 12:44

Siniša Mihajlović je uveren da će Samjuel Eto, koji je odigrao odlično u pobedi Sampdorije nad Kaljarijem, praviti razliku u Seriji A. . .Trenera Sampdorije Sinišu Mihajlovića raduje dobra partija i gol Samjuela Etoa...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.