Miha opleo po igračima Milana: Igrali ste očajno, sem Bake i Adrijana svi ste katastrofa! Nešto se dešava u vašim glavama

Izvor: MozzartSport.com, 30.Avg.2015, 13:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Miha opleo po igračima Milana: Igrali ste očajno, sem Bake i Adrijana svi ste katastrofa! Nešto se dešava u vašim glavama

„Nismo zaslužili da trijumfujemo“, rekao Siniša posle pobede nad Emoplijem

Prvenac Siniše Mihajlovića na klupi Milana, ali razloga za zadovoljsto u svlačionici Rosonera nema. Mučili su se izabranici srpskog stručnjaka protiv Empolija, sve do sredine drugog poluvremena činilo se da ne mogu do pobede, a onda se Luiz Adrijano postarao za bodovi ostanu na San Siru (2:1).

Nedovoljno, ipak, za pohvalne reči nekadašnjeg selektora Orlova.
>> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com <<
Igrali smo očajno. Ne mogu da kažem da sam srećan. Jedino čime mogu da budem zadovoljan je rezultat. Osećam se kao da smo izgubili utakmicu. Nismo zaslužili da trijumfujemo, a jesmo zahvaljujući razlici koju su napravili Luiz Adrijano i Karlos Baka. Ni iz čega su postigli dva gola. Dobili smo, jer imamo tu dvojicu napadača, sposobnih sami sebi da stvore šansu. Sem Bake i Adrijana svi ostali bili su katastrofa“, oštar je u komentaru Siniša Mihajlović.

Njegova ocena zasniva se na lošoj igri u polju Milana, činjenici da igrači teško stvaraju šanse i po tome nisu odmakli daleko iz minule sezone.

Kao da je strah i dalje među fudbalerima. Nešto se dešava u njihovim glavama. Moramo da držimo do sebe, da imamo više karaktera. Tokom sedmice, na treninzima, delujemo dobrio, ali na utakmici u suobtu veče nismo pokazali ništa dobro. Prošle godine bismo izgubili ovakvu utakmicu, ali smo je na početku ove sezone samo zahvaljujući navijačima“, rekao je Mihajlović.

(FOTO: Action images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.