Mesijev penal: Genijalnost ili arogancija?

Izvor: MozzartSport.com, 15.Feb.2016, 00:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mesijev penal: Genijalnost ili arogancija?

Trener "oštećene strane", Selte, Eduardo Berizo smatra da Argentinac nije ponizio njegov tim

Način na koji je Lionel Mesi izveo penal za Barselonu u duelu protiv Selte izazvao je različite reakcije u španskoj javnosti, od oduševljenja i hvalospeva do pitanja da li se radi o arogantnom potezu argentinskog majstora.

Jedan od onih koje je ubedljiv poraz (6:1) najviše zaboleo svakako je trener Selte Eduardo Berizo, a on tvrdi da ne vidi ništa sporno.
>> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << />
“Ja sam to doživeo na drugačiji način, a ne kao ponižavanje. Napadači Barselone uvek veoma poštuju protivnike, ali su nezasiti kada su u pitanju golovi. Svaki od njih uvek može i želi do pogodaka“, rekao je Berizo posle debakla na Nou Kampu.

Mesi je u 81. minutu izveo penal tako što je dodao loptu Luisu Suarezu, a Urugvajac je postigao het-trik.

“Penal je bio u okviru pravila, tako da kažem. Više me brine način na koji smo primili ostale golove večeras. Barselona je u drugom poluvremenu pokazala strašan kvalitet i veliki deo svojih mogućnosti“, zaključio je Berizo.

Pratite MOZZART i na našoj novoj Facebook stranici

(FOTO: Action Images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.