Mesec dana pauze za Marića

Izvor: Vesti-online.com, 08.Jan.2010, 16:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mesec dana pauze za Marića

Centar košarkaša Partizana Aleksandar Marić moraće da pauzira mesec dana zbog povrede ligamenata kolena.

Aleks Marić se povredio na utakmici devetog kola Grupe B Evrolige protiv Lietuvos Ritasa (97:67), koji je odigran pre dva dana u beogradskom "Pioniru".

On je tokom dana obavio pregled nuklearnom magnetnom rezonancom, a zbog povrede će izostati sa terena najmanje tri do četiri nedelje.

Klupski doktor Partizana Mladen Maksić rekao je da je posle pregleda >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << konstatovano da povreda koju je Marić zadobio nije toliko ozbiljna koliko se u prvi mah činilo.

"Današnja magnetna rezonanca dala je ohrabrujuće rezultate. U naredna 24 sata će se obaviti još jedan pregled koji će definitivno dati sliku o povredi i načinu njenog saniranja. Radi se o povredi kolateralnog medijalnog ligamenta, a njegov povratak na teren se očekuje u periodu od dve do tri nedelje", istakao je Maksić.

Centar Partizana sigurno će propustiti mečeve protiv Cibone u regionalnom takmičenju, kao i poslednji duel u Evroligi naredne nedelje sa Olimpijakosom.

Marić je stigao u Partizan na početku sezone, i trenutno je prvi na listi najkorisnijih igrača Evrolige.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Partizan dve do tri nedelje bez Marića

Izvor: Blic, 08.Jan.2010

Aleksandar Marić, najkorisniji igrač Evrolige i centar Partizana, pauziraće dve-tri nedelje zbog povrede kolena. Marić je povređen na utakmici devetog kola Evrolige u kojoj je Partizan pobedom nad Lijetuvos Ritasom (97:67) izborio plasman u Top 16 fazu ovog takmičenja...Klupski doktor crno-belih...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.