Menhengladbah ubedljiv protiv Verdera

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 06.Feb.2016, 00:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Menhengladbah ubedljiv protiv Verdera

Fudbaleri Borusije Menhgengladbah pobedili su večeras na svom terenu Verder iz Bremena sa 5:1, u prvoj utakmici 20. kola Bundeslige, prekinuli niz od dva poraza i popeli se na četvrto mesto na tabeli.

Borusija je povela u 12. minutu golom Larsa Štindla, a posle toga dva gola je postigao Andreas Kristensen, u 31. i 50. minutu.

Klaudio Pizaro postigao je gol za Verder u 56. minutu iz jedanaesterca, a tri gola prednosti domaćima vratio je Rafael u 70. minutu iz penala. >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Konačan rezultat postavio je Havar Nortvajt u 87. minutu.

Ekipa iz Menhengladbaha je tako prekinula niz od dva poraza i popela se na četvrto mesto na tabeli sa 32 boda. Verder je pretrpeo 11. prvenstveni poraz i nalazi se u opasnoj zoni, na 16. mestu na tabeli sa 19 bodova.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Naoštrene „Tigrice“ ciljaju novu pobedu (subota, 18h)

Izvor: KGsport.info, 06.Feb.2016

Rukometašice Radničkog dočekaće večeras Železinčar iz Inđije, u utakmici 13. kola Super lige Srbije. Kragujevčanke jure jedanaestu pobedu u sezoni, a dodatni motiv je i činjenica da su u prvom delu prvenstva uzele samo bod na gostovanju u Inđiji.. Još šest kola ostalo je do kraja regularnog...

Nastavak na KGsport.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.