Izvor: B92, 10.Jun.2011, 15:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mehmed Baždarević novi trener Sošoa

Francuski fudbalski prvoligaš Sošo angažovao je Mehmeda Baždarevića za novog trenera, saopšteno je na zvaničnom sajtu kluba.

Pedesetjednogodišnji Baždarević potpisao je dvogodišnji ugovor sa Sošoom, a na mestu trenera zamenio je Fransisa Žiloa, koji je preuzeo Bordo.

Baždarević je trenersku karijeru započeo 1998. godine kao pomoćnik šefa stručnog štaba omladinskog tima Sošoa.Bosanskohercegovački trener je tokom igračke karijere nastupao za sarajevski Želejezničar, a devet godina je bio član Sošoa.

Baždarević je branio boje reprezentacije Jugoslavije 54 puta.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Baždarević novi trener Sošoa

Izvor: Blic, 10.Jun.2011

Francuski fudbalski prvoligaš Sošo angažovao je Mehmeda Baždarevića za novog trenera...Pedesetjednogodišnji Baždarević potpisao je dvogodsišnji ugovor sa Sošoom. umesto Fransisa Žiloa koji je preuzeo Bordo...Baždarević je trenersku karijeru započeo 1998. godione kao pomoćnik šefa stručnog...

Nastavak na Blic...

Baždarević preuzeo Sošo

Izvor: Sportski Žurnal, 10.Jun.2011

Član najjače francuske lige Sošo,  angažovao je Mehmeda Baždarevića za novog trenera, saopšteno je na zvaničnom sajtu kluba. Pedesetjednogodišnji Baždarević potpisao je dvogodišnji ugovor sa Sošoom,. umesto Fransisa Žiloa koji je preuzeo Bordo.. Baždarević je trenersku karijeru započeo...

Nastavak na Sportski Žurnal...

Meša Baždarević novi trener Sošoa

Izvor: Sportske.net, 10.Jun.2011

Francuski klub Sošo saopštio je ime novog trenera – Meša Baždarević, potpisao dvogodišnji ugovor sa svojim nekadašnjim klubom.

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.