Matić: Želimo sve pobede do kraja

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 02.Mar.2016, 13:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Matić: Želimo sve pobede do kraja

Fudbaler Čelsija Nemanja Matić rekao je da "plavci" žele svih 10 pobeda do kraja u Premijer ligi i još tri do trofeja u FA kupu i plasmana u Evropu naredne sezone.

"Najbitnije je da pobeđujemo u nizu. Imamo odličan tim i ako ovako nastavimo približićemo se četvrtom mestu. Teško je stići do vrha, ali daćemo sve od sebe, iako je realan cilj plasman među najboljih šest timova. Pokušaćemo sve da pobedimo, deluje kao nemoguća misija, ali je u fudbalu sve moguće", rekao >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << je Matić za klupsku televiziju.

Aktuelni šampion Engleske se sa tri trijumfa zaredom priključio gornjem domu tabele i sada je osmi, sa osam bodova zaostatka za četvrtim Mančester Sitijem i mestom koje vodi u kvalifikacije za Ligu šampiona.

Timu Gusa Hidinka ostala je šansa da spasi sezonu i osvoji FA kup, gde se u četvrtfinalu sastaje sa Evertonom u gostima.

Čelsi je još u igri i u Ligi šampiona, gde ga očekuje revanš osmine finala protiv PSŽ-a, nakon poraza 2:1 u prvom meču.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Matić: Evropa je realan Čelsijev cilj

Izvor: B92, 02.Mar.2016

Fudbaler Čelsija Nemanja Matić rekao je da "plavci" žele svih deset pobeda do kraja u Premijer ligi i do trofeja u FA kupu i plasmana u Evropu naredne sezone. Aktuelni šampion Engleske se sa tri trijumfa zaredom priključio gornjem domu tabele i sada je osmi, sa osam bodova zaostatka za četvrtim...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.