Matić: Srbija je favorit, ali neće biti lako jer Crnu Goru i Izrael vode naši stručnjaci

Izvor: Blic, 11.Apr.2014, 15:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Matić: Srbija je favorit, ali neće biti lako jer Crnu Goru i Izrael vode naši stručnjaci

Selektor muške rukometne reprezentacije Srbije Vladan Matić zadovoljan je žrebom za kvalifikacione mečeve za Evropsko prvenstvo u Poljskoj 2016. godine. Prema izvlačenju ekipa u Varšavi, određeno je da Srbija igra protiv Izraela, Crne Gore i Islanda.

"Veoma zanimljiva grupa. Prevashodno jer reprezentacije Izraela i Crne Gore vode naši stručnjaci, Dragan Đukić i Ljuba Obradović. Za njih će to verovatno >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << biti dodatan motiv i potrudiće se da odigraju dobre utakmice. Mi ćemo se dobro pripremiti, kako bismo što bolje igrali i ostvarili što bolji rezultat, i kako bismo se plasirali na Evropsko prvenstvo. Selekcija Izraela je u samom vrhu Evropskog rukometa, ali mi važimo za ozbiljnog favorita i to ćemo pokazati. Biće neugodno na gostovanjima, ali ipak ćemo se kvalitetno pripremiti i uspešno prebroditi kvalifikacije", rekao je Matić.

Kapiten Momir Ilić smatra da će sve biti u rukama srpske reprezentacije, ali poziva na oprez u duelima sa Izraelom.

"Možemo biti zadovoljni žrebom, sa svim reprezentacijama iz grupe možemo da se nosimo. Rezultat na kraju, zavisi samo od nas, kako budemo igrali i kako se budemo odnosili prema državnom grbu. Sve reprezentacije su jako dobre, znam da je Izrael dosta namučio Nemačku, ali opet kažem sve zavisi od naše igre", rekao je Ilić.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.