Marselinjo: Prednost nedovoljna za finale

Izvor: Press, 29.Apr.2016, 13:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Marselinjo: Prednost nedovoljna za finale

Trener Viljareala Marselinjo svestan je da minimalna prednost protiv Liverpula neće biti dovoljna za prolaz u finale Lige Evrope.
Foto:B92.net
Viljareal je u prvom meču polufinala drugog po jačini evropskog takmičenja savladao Liverpul 1:0 i imaće prednost pred revanš u Engleskoj.
’Žuta podmornica’ je do pobede došla posle jednog kontranapada u 92. minutu, a strelac je bio rezervista >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << Adrijan Lopes.
"Do poslednjeg sudijskog zvižduka se svašta može dogoditi, a ovja put smo mi imali sreće i postigli gol. Izborili smo se za dobar rezultat, ali ne znamo da li će nam to biti dovoljno za plasman u finale. Ovo nije nefer rezultat i nismo nezasluženo pobedili Liverpul", rekao je Marselinjo. 

Revanš utakmica polufinala Lige Evrope na programu sledećeg četvrtka na Enfildu od 21.05.
 

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.