Marko Mišković se vraća u Zvezdu: Donosi 11.000.000 evra i rešava pitanje licence za Evropu?

Izvor: MozzartSport.com, 04.Mar.2015, 10:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Marko Mišković se vraća u Zvezdu: Donosi 11.000.000 evra i rešava pitanje licence za Evropu?

Glavni zagovornik ovde ideje je potpredsednik crveno-belih Slaviša Kokeza, čeka se odgovor finansijera Napretka

Na pomolu je povratak Marka Miškovića u Crvenu zvezdu! Posle šest godina, nekadašnji potpredsednik crveno-belih mogao bi ponovo da dođe u Ljutice Bogdana 1a i to kao - finansijer.

Prema informacijama Sportskog žurnala, postoje dve opcije na osnovu kojih bi sadašnji pokrovitelj >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << kruševaškog Napretka opet postao deo rukovodstva srpskog prvaka, u čijem je Upravnom odboru bio od 2006. do 2009. godine.

Prva je ponuda mladom biznismenu da opet postane potpredsednik i na taj način pomogne Zvezdi u rešavanju dugova (11.200.000 evra) koji - ukoliko se ne izmire - prete oduzimanjem licence za takmičenje u Evropi sledeće sezone. Druga varajanta podrazumeva da odmah donese u klub 11.000.000 evra, postane praktično ključni čovek Zvezde, pa bi u tom slučaju dobio poverenje da sastavi rukovodeći tim prema svojim željama.

Žurnal piše da je najveći zagovornik ideje da se Marko Mišković vrati u Crvenu zvezdu Slaviša Kokeza, aktuelni potpredsednik crveno-belih i predsednik Fudbalskog saveza Beograda, koji se nedavno na utakmici Napredak - Radnički Kragujevac u Kruševcu sreo upravo sa Miškovićem i predočio mu pomenuti plan.

Čeka se odgovor...

(FOTO: Star sport)
Pogledaj vesti o: Kruševac

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

POVRATAK: Mišković se vraća u Zvezdu, donosi 11 miliona i rešava probleme!

Izvor: HotSport.rs, 04.Mar.2015

Kako se šuška po fudbalskim kuloarima, na stadionu “Rajko Mitić” sprema se dolazak boljih vremena, barem u finasijkom smislu.. Naime, prema pisanju Sportskog žurnala, sin Miroslava Miškovića, Marko, planira da se vrati u Crvenu zvezdu! Posle šest godina, nekadašnji potpredsednik crveno-belih...

Nastavak na HotSport.rs...

Mišković: Ne vraćam se na Marakanu!

Izvor: MozzartSport.com, 04.Mar.2015

Finansijer kruševačkog kluba poručio da je njegova budućnost u Napretku..Nema ništa od povratka Marka Miškovića na Marakanu! Finansijer Napretka iz Kruševca demantovao je pisanje Sportskog žurnala da će se posle šest godina vratiti u Crvenu zvezdu i pomoći u rešavanju dugova, odnosno dobijanju...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.