Markecu aplauzi na debiju

Izvor: Mondo, 28.Jul.2014, 11:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Markecu aplauzi na debiju

Lazar Marković na prvom meču za Liverpul nije pogodio, ali je pokazao da ekipa i menadžer Brendan Rodžers mogu ozbiljno da računaju na njega ove sezone.

Foto: Youtube screenshot

Lazar Marković debitovao je za Liverpul na utakmici protiv Olimpijakosa na međunarodnom Kupu šampiona u Čikagu.

Popularni Markec je odigrao dobar meč, u kojem su "crveni" trijumfovali sa 1:0, golom Rahima Sterlinga u petom minutu.

Srpski reprezentativac pokazao >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << se u odličnom svetlu u duelu u kojem je počeo kao starter i odigrao jedno poluvreme. Imao je odličnu priliku da se upiše i u strelce, kada je u 37. minutu izbio ispred gola Olimpijakosa, prošavši dvojicu protivničkih igrača, ali je njegov šut završio iznad mreže.

Marković je posle debitantske partije u Čikagu pobrao dobre kritike medija na Ostrvu, a zadovoljan je bio i menadžer Brendan Rodžers.

"Marković će biti sve bolji i bolji. On je pokazao snagu, da je prodoran i verujem da će vremenom, kako se tim bude uigravao, sve više dobijati na toj oštrini i prodornosti", istakao je menadžer Liverpula.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.