Mari upropastio poen godine (video)

Izvor: B92, 27.Mar.2011, 20:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mari upropastio poen godine (video)

Britanac Endi Mari očigledno ne može da se oporavi od poraza od Novaka Đokovića u finalu Australijan opena.

Mari je uključujući i taj duel u seriji od devet uzastopno izgubljenih setova, a koliko mu nedostaje samopouzdanje videli smo i u subotu.

Đoković i Mari igrali su zajedno meč prvog kola u konkurenciji parova protiv Mihaila Južnog i Sergeja Stahovskog, a Ukrajinac i Rus su na kraju slavili >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << najviše zahvaljujući osvojenom 13. poenu u super taj-brejku.

Naime, prvi vođstvu srpsko-britanske kombinacije od 7:5, Đoković je napravio nekoliko fenomenalnih poteza, trčao je na sve strane, vratio i nekoliko smečeva, a kada je Mari trebao samo da završi jedan od najboljih poena u poslednjih nekoliko godina, pogodio je mrežu.

Novak je videvši to samo pao na zemlju uhvativši se za glavu, a iako je imao osmeh na licu, sigurno mu nije bilo svejedno posle tog poena. Stahovski i Južni su na kraju treći set dobili sa 10:8 i plasirali se u drugo kolo.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković finale

Nastavak na B92...






Povezane vesti

DUBL ĐOKOVIĆ - MAREJ: NAJBOLJI POEN GODINE (VIDEO)

Izvor: Kurir, 28.Mar.2011, 01:32

Poen za špice!..U prvom kolu turnira u Majamiju, u konkurenciji dublova snage su odmerili Novak Đoković i Endi Marej. Posle velike borbe oni su izgubili protiv para Mihail Južni - Sergej Stahovski...Ipak, meč je ostao u senci senzacionalnog poena za koji su zaslužni Đoković i Marej jer su uspeli...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.