Maradona očekuje selektorski debi protiv Škotske

Izvor: Blic, 31.Okt.2008, 00:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Maradona očekuje selektorski debi protiv Škotske

Selektor fudbalske reprezentacije Argentine Dijego Armando Maradona rekao je danas da očekuje da će debitovati na klupi "gaučosa" 19. novembra na prijateljskoj utakmici protiv selekcije Škotske.

"Protiv Škotske ćemo igrati sa najboljim timom koji imamo. Tamo sam postigao gol, kada je selektor bio Cezar Luis Menoti", rekao je Maradona novinarima ispred svoje kuće u Buenos Ajresu, gde slavi 48. rođendan.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Blic <<
Maradona je prvi gol za reprezentaciju Argentine postigao 1979. godine protiv Škotske, u pobedi "gaučoca" od 3:1.

Maradona je izrazio zadovoljstvo što je dobio priliku da trenira reprezentaciju svoje zemlje.

"Nikada nisam očekivao, iako sam oduvek sanjao o tome da mi se pruži šansa da jednog dana postanem selektor Argentine", rekao je Maradona.

Maradona je profesionalnu karijeru počeo 1976. godine u ekipi Argentinos Juniors, a igrao je još za Boku Juniors, Barselonu, Napoli, Sevilju i Njuels Old Bojs.

Za reprezentaciju Argentine nastupio je na 91 utakmici uz 34 postignuta gola.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Maradona debituje protiv Škotske

Izvor: B92, 30.Okt.2008, 23:37

Novi selektor reprezentacije Argentine Dijego Maradona očekuje da će debitovati na klupi 'gaučosa' u prijateljskom meču protiv Škotske 19. novembra. .."Protiv Škota ćemo nastupiti u najboljem sastavu. Seaćm se da sam tamo postigao gol za reprezentaciju kada je trener bio Cezar Luis Menoti", izjavio...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.