Macari brani Vidića: Nije trebalo da bude isključen

Izvor: Blic, 01.Sep.2014, 10:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Macari brani Vidića: Nije trebalo da bude isključen

Nemanja Vidić je na debiju u italijanskoj Seriji A, remiju Intera u gostima sa Torinom (0:0) osetio kakvo ga suđenje čeka. Ne baš onakvo na kakvo je navikao u Premijer ligi, pa i ne čudi što ga je, posle isključenja, u zaštitu uzeo trener nerazura Valter Macari.

Na ovoj utakmici prvog kola, najpre je zbog Vidićevog starta dosuđen penal, koji je golman Handanović odbranio Larondu u 20. minutu, a onda je u sudijskoj nadoknadi vremena srpski štoper aplaudirao arbitru posle >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << jedne odluke, da bi mu ovaj odgovorio - crvenim kartonom.

"Ne, nije on tada omalovažavao sudiju... Arbitar ga je, prosto, loše razumeo" rekao je Macari posle meča, dodavši:

"A što se Vidićevog penala tiče, ako je to bio prekršaj - onda je sudija morao da svira još jedan na ovom meču, jer je i naš Ikari u jednom trenutku na isti takav način zaustavljen. Ako već svirate jednom nešto, onda biste morali i drugi put zbog iste stvari", uveren je strateg Intera.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.