MVP ostao u prašini, dominacija Rasa Vestbruka! (video)

Izvor: Sportske.net, 25.Maj.2016, 07:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MVP ostao u prašini, dominacija Rasa Vestbruka! (video)

Oklahoma opet pregazila šampiona, Tander na korak od borbe za prsten!

Niko više neće govoriti o slučajnosti. Tander je dobio noćas šampiona sa 24 razlike i primakao se na korak od borbe za prsten. Moraće da dobiju jednu od naredne tri utakmice kako bi se našli u velikom finalu.

Rasel Vestbruk je rasturio Voriorse, ubacio im je 36 poena, imao po 11 skokova i asistencija, njegov prvi tripl-dabl u doigravanju, nakon što je u regularnoj sezoni napravio čak 18, Durant >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << je dodao 26 poena i 11 skokova.

Golden Stejt koji je imao rekordnu sezonu je prvi put izgubio u ovom šampionatu, računajući i regularno deo dva meča u nizu. Desilo im se to u najgore vreme. Noćas je jedini na svom nivou bio Klej Tompson sa 26 poena, Kari je ubacio 19, uz slab šut, 6 od 20.

Pomenimo i tajno oružje Tandera, Andrea Robersona, nožas je odigrao sjajno, završio sa 17 poena, imao i 12 skokova.

❄💪❄"@NBA: Durant steal, Westbrook BOOM! 16 unanswered for OKC on TNT! #NBARapidReplay #WARRIORSvTHUNDER https://t.co/C5TsEziZ5M"

— Indigo Soul (@WaliBuddha) May 25, 2016

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.