Izvor: HotSport.rs, 11.Feb.2016, 10:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MURINJO PRIONUO NA POSAO: Prva meta defanzivac Reala

Tek što se pojavila informacija da će Žoze Murinjo od naredne sezone biti menadžer Mančester Junajteda mediji na Ostrvu su krenuli sa nagađanjima u vezi sa pojačnjima.

Navodno prva meta portugalskog stručnjaka biće njegov bivši igrač iz madridskog Reala Rafael Varan, kojeg je želeo da dovede i u čelsi u dva navrata, ali oba puta mu je ta namera propala.
22-godišnji štoper je pod ugovorom sa Realom do 2020. godine i procenjuje se da bi klub koji ga želi morao da plati Madriđanima 50 miliona evra na ime obeštećenja.

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

PONUDE STIŽU: On ih odbija redom

Izvor: HotSport.rs, 11.Feb.2016

Pre samo nekoliko dana mladi defanzivac Atletika iz Bailbaa Emerik Laport poručio je da ne želi da pređe u Barselonu jer mu je cilj da igra u prolećnom delu sezone i tako izbori mesto u reprezentaciji Francuske za Euro 2016.. . Sada na stolu navodno ima ponudu Mančester Junajteda što i ne čudi...

Nastavak na HotSport.rs...

Lampard: Murinjo ima sve da uspe u Junajtedu

Izvor: B92, 11.Feb.2016

Vezista Njujork Sitija Frenk Lampard smatra da Žoze Murinjo poseduje sve što je potrebno da uspe u Mančester Junajtedu. Od otkaza koji je Murinjo dobio krajem prošle godine spekuliše se o njegovom budućem angažmanu, a poslednjih dana mediji navode da je gotovo izvesno da će 'Specijalni' naredne...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.