Izvor: HotSport.rs, 27.Mar.2015, 14:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MIHA DOBIO KONKURENCIJU: Trener Sevilje kandidat za klupu Milana

Katastrofalni rezultati Milana ove sezone mogle bi skupo da koštaju trenera Filipa Inzagija koji se već duže vreme nalazi na skeneru uprave odnosno traži mu se zamena.

Poslednji u nizu trenera koji se spominje kao moguće rešenje je aktuelni šef struke Sevilje Unaj Emeri, koji bi mogao da zameni Inzagija na kraju sezone.
Italijanski mediji tvrde da bi sukoro trebalo da počnu pregovori tri strane – Sevilje, Milana i Emerija, pa će nakon toga biti mnogo toga jasnije kada >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << je u pitanju novi trener “rosonera”.
Podsećamo da je jedan od kandidata za užarenu klupu evropskog velikana i bivši selektor Srbije Siniša Mihajlović koji je pored sportskih rezultata u Sampdoriji u žižu italijanske javnosti došao i zbog svojih vokalnih sposobnosti.
hotsport.rs
The post MIHA DOBIO KONKURENCIJU: Trener Sevilje kandidat za klupu Milana appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.

Nastavak na HotSport.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.