Loris ostaje na Vajt Hart Lejnu

Izvor: Sportske.net, 28.Apr.2015, 20:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Loris ostaje na "Vajt Hart Lejnu"

Dobro obavešteni izvori bliski Totenhemu preneli su u utorak da Hugo Loris nema otkupnu kaluzulu u svom ugovoru i da će klub uspeti da ga zadrži u svojim redovima.

Francuski internacionalac Hugo Loris spada u red najkvalitetnijih čuvara mreže na svetu a ta "titula" ga na tržištu čini izuzetno traženom "robom".

Golman Totenhema produžio je prethodnog leta ugovor sa klubom čime su "Pevci" osigurali zaradu u slučaju da na "Vajt Hart Lejn" stigne ponuda koja se >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << ne odbija.

Prethodnih dana spekulisalo se da bi Loris mogao da napusti klub, bilo je reči o razmeni Totenhema i Sitija, a "puštena je buva" da Francuz ima otkupnu klauzulu što je zabrinulo navijače Totenhema.

Novinar "Skaj Sportsa" koji prati Totenhem u utorak je obavestio navijače Totenhema da ne moraju da brinu kada je Hugo Loris u pitanju. Francuz nema otkupnu kaluzulu u ugovoru a Totenhem nema nameru da ga proda tokom leta.

To znači da će bogati evropski klubovi koji se nalaze u potrazi za kvalitetnim čuvarima mreže morati da pokucaju na neka druga vrata pošto Hugo Loris sa Totenhemom ima ugovor do leta 2019. godine a klub nije voljan da ga stavi na licitaciju.

For anyone concerned, Hugo Lloris does not have a release clause of any kind in his contract. #Tottenham will resist his sale too #THFC

— Lyall Thomas (@LyallThomas) April 28, 2015

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.