Ljudina Ronaldo: Dirljiv gest najboljeg igrača planete oduševio sve u Rusiji i širom sveta (FOTO)

Izvor: BKTV News, 21.Jun.2017, 20:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ljudina Ronaldo: Dirljiv gest najboljeg igrača planete oduševio sve u Rusiji i širom sveta (FOTO)

Kapiten evropskog šampiona Portugala, Kristijano Ronaldo, doneo je pobedu svojoj reprezentaciji protiv Rusije, a i da nije - svakako je zbog ovog gesta zaslužio zvanje zvezde dana.

Ronaldo je postigao jedini gol na susretu dva tima u Moskvi, ali potez pre meča onaj je o kom se priča mnogo više od načina na koji je savladao Igora Akinfejeva.

Najbolji igrač sveta je na teren stadiona u ruskoj prestonici izašao na teren držeći za ruku devojčicu koja je >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << bila u invalidskim kolicima.

Zatim ju je poljubio i poklonio joj trenerku.

CLASS: @Cristiano Ronaldo makes a young mascot's day. ??? pic.twitter.com/wufj9w2Fqr

Reklo bi se da je to sitnica za njega, ali znajući njegove ranije slične poteze, nikako nije sitnica ni za njega, a ni za pomenutu devojčicu.

Najbolji na svetu, šampion u humanosti.

Nastavak na BKTV News...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.