Nema zime sa Ronaldom: Super Portugalac utišao Ruse (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 21.Jun.2017, 19:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nema zime sa Ronaldom: Super Portugalac utišao Ruse (VIDEO)

Fudbalska reprezentacija Portugalije ne mora da brine sve dok je vodi fenomenalni Kristijano Ronaldo. 

Najbolji igrač sveta bio je strelac jedinog gola za evropske prvake protiv Rusije u meču grupe A na Kupu Konfedreracija koji je završen rezultatom 1:0.

Bila je to prva pobeda Portugalaca, i prvi poraz Rusije.

Portugalci su odigrali odličan meč,  ztvorili su sve prilaze svom golu toliko da su igrači "zbornaje komande" tek u finišu utakmice uputili prvi udarac >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << ka golu.

Ekipa Fernanda Santoša imala je punu kontrolu igre u pravom smislu te reči, a kruna kvalitetne partije stigla je u vidu gola, još u 8. minutu.

Tada je Ronaldo sjajno reagovao u petercu Rusa, kao i obično nenadmašan u skoku, zahvatio je loptu glavom na centaršut sa leve strane i odmerenim udarcem savladao Akinfejeva. Bio je to, ispostaviće se, trenutak odluke posle kojeg su se na terenu sve pitali igrači vladara Starog kontinenta.

Mogli su lako Portugalci i ubedljivije da reše utakmicu, međutim nisu bili prisebni u nekoliko izglednih situacija pred golom Rusije.

U drugom meču iste grupe sastaju se Čile i Novi Zeland.



(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.