Ljajić: Nisu važni strelci, već srce na terenu

Izvor: B92, 08.Okt.2015, 23:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ljajić: Nisu važni strelci, već srce na terenu

Selektor Srbije Radovan Ćurčić rekao je da je veoma zadovoljan pobedom u Albaniji koja, kako je rekao „daje mir njegovoj ekipi“.

Srbija je pobedila Albaniju u Elbasanu sa 2:0 u pretposlednjem meču kvalifikacija za Evropsko prvenstvo.

Naša selekcija je još ranije izgubila šansu za plasman na završni turnir, ali bi ovaj trijumf mogao da bude najava boljih igara Srbije.

„Mi >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << smo znali šta hoćemo. Mislim da ovo nije plod rada u ova tri dana. Mi smo u procesu stvaranja i trebala nam je ovakva pobeda da dobijemo mir“, rekao je Ćurčić za RTS posle meča.

On je dodao da oseća veliko zadovoljstvo.

Veliko je zadovoljstvo. Igrači pod velikim pritiskom, stručni štab je pod pritiskom posle neuspešnih kvalifikacija. Ali, imamo mnogo problema za Portugal, povrede Matića i Ivanovića, ne znam kako ću da sastavim tim. Ovog trenutka stavljamo ovu utakmicu ad akta i okrećemo se Portugalu“, dodao je Ćurčić.

Kapiten Branislav Ivanović je zbog povrede ranije morao da završi meč.

„Obe ekipe su bojažljivo ušle u utakmicu. Mislim da smo preuzeli kontroplu, imali smo više od igre i zaslužili smo pobedu. Ovo je velika pobeda, bez obzira što nismo imali šanse za plasman. Ova pobeda može da bude prekretnica za ovu ekipu“, rekao je Ivanović.

Adem Ljajić je asistencijom i golom rešio meč u finišu.

„Nije važno ko daje golove, važno je da smo dobro igrali. Oni su se branili sve vreme, ali smo na kraju rešili utakmicu. Koki je dao prvi gol, a onda sam na sreću i ja dao. Imali smo veliku volju, znali smo da će biti veliki pritisak, ali smo osvarili sve zacrtano i slavili smo“, rekao je Ljajić.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ćurčić: "Ovo nam je trebalo"

Izvor: Sportske.net, 08.Okt.2015

Selektor reprezentacije Srbije Radovan Ćurčić rekao je da pobeda u Albaniji mnogo znači našem nacionalnom timu i istakao da u prvi plan sada dolazi meč sa Portugalom...Reprezentacija Srbije večeras je ostvarila drugu pobedu u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo koja neće imati takmičarski...

Nastavak na Sportske.net...

SELEKTOR, KAPITEN I STRELAC DRUGOG GOLA: Zasluženo, za bolje sutra!

Izvor: HotSport.rs, 08.Okt.2015

Selektor Srbije Radovan Ćurčić, kapiten Branislav Ivanović i Adem Ljajić bili su naravno zadovoljni posle pobede nad Albanijom u Elbasanu.. . -Mislim da je večerašnja utakmica bez obriza na probleme i prinudne izjave pokazala da smo znali sta hočemo. Ovo je plod rada ne samo u ova tri dana, vec...

Nastavak na HotSport.rs...

Ivanović za B92: Da promenimo sliku u javnosti

Izvor: B92, 09.Okt.2015, 00:39

Kapiten Srbije Branislav Ivanović rekao je za B92 da je naša selekcija u Elbasanu dominirala...Srbija je pobedila Albaniju u gostima sa 2:0, u pretposlednjem meču kvalifikacija za Evropsko prvenstvo naredne godine...Ekipa Radovana Ćurčića ostvarila je drugu pobedu, ali ima samo četiri boda zbog...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.