Liverpul rizikuje da Sterling postane njegov Levandovski: Crveni neće prodati mladog Engleza

Izvor: MozzartSport.com, 31.Mar.2015, 22:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Liverpul rizikuje da Sterling postane njegov Levandovski: Crveni neće prodati mladog Engleza

Klub sa Enfilda neće pristati na transfer ovog leta čak i ako 20-godišnjak odbije novi ugovor

Liverpul neće prodati napadača Rahima Sterlinga na kraju sezone čak i ako se dve strane ne dogovore o uslovima produžetka ugovora, prenosi Iespien (ESPN).

Talentovanom 20-godišnjem fudbaleru važeći ugovor ističe po završetku sezone 2016/17, a ranije je objavljeno da su za njega zainteresovani Real Madrid, Mančester Siti, Bajern Minhen i Arsenal. >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Crveni tako rizikuju da Sterling postane njihov Robert Levandovski te da po isteku ugovora napusti klub i bez obeštećenja promeni sredinu kao kada je Poljak prešao iz dortmundske Borusije u Bajern.

Sterling je jedan od ključnih igrača Liverpula, ove sezone odigrao je 43 utakmice u svim takmičenjima i postigao 10 golova.

Prošle nedelje londonski Dejli Mejl naveo je da Sterling ne želi da produži ugovor pod uslovima koje mu je ponudila uprava kluba i da je odbio ponudu prema kojoj bi zarađivao 140.000 evra nedeljno. List je podsetio da sadašnja nedeljna plata tog fudbalera iznosi 50.000 evra.

(FOTO: Action images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Liverpul ne prodaje Sterlinga na kraju sezone

Izvor: Blic, 31.Mar.2015

Liverpul neće prodati napadača Rahima Sterlinga na kraju sezone čak i ako se dve strane ne dogovore o uslovima produžetka ugovora, prenosi ESPN...Talentovanom 20. godišnjem fudbaleru važeći ugovor ističe po završetku sezone 2016/17, a ranije je objavljeno da su za njega zainteresovani Real Madrid,...

Nastavak na Blic...

Sterling: Ne jurim za novcem

Izvor: B92, 01.Apr.2015, 22:08

Fudbaler Liverpula Rahim Sterling izjavio je da je novi ugovor sa klubom odbio jer ne želi da ga ljudi smatraju za igrača koji juri za novcem...Sterling je jedan od ključnih igrača Liverpula, ove sezone odigrao je 43 utakmice u svim takmičenjima i postigao 10 golova...Talentovanom, 20-godišnjem...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.