Ne mrda iz Liverpula

Izvor: Vesti-online.com, 31.Mar.2015, 22:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ne mrda iz Liverpula

Liverpul neće prodati napadača Rahima Sterlinga na kraju sezone čak i ako se dve strane ne dogovore o uslovima produžetka ugovora, prenosi "ESPN".

Talentovanom 20. godišnjem fudbaleru važeći ugovor ističe po završetku sezone 2016/17, a ranije je objavljeno da su za njega zainteresovani Real Madrid, Bajern Minhen i Arsenal.

Sterling je jedan od ključnih igrača Liverpula, ove sezone odigrao je 43 utakmice u svim takmičenjima i postigao 10 golova.

Prošle >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << nedelje je londonski "Dejli Mejl" naveo da Sterling ne želi da produži ugovor pod uslovima koje mu je ponudila uprava kluba i da je odbio ponudu prema kojoj bi zarađivao 140.000 evra nedeljno.

List je podsetio da sadašnja nedeljna plata tog fudbalera iznosi 50.000 evra.

Sterling je do sada odigrao 14 utakmica za reprezentaciju Engleske i postigao jedan gol.

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Liverpul rizikuje da Sterling postane njegov Levandovski: Crveni neće prodati mladog Engleza

Izvor: MozzartSport.com, 31.Mar.2015

Klub sa Enfilda neće pristati na transfer ovog leta čak i ako 20-godišnjak odbije novi ugovor..Liverpul neće prodati napadača Rahima Sterlinga na kraju sezone čak i ako se dve strane ne dogovore o uslovima produžetka ugovora, prenosi Iespien (ESPN)...Talentovanom 20-godišnjem fudbaleru važeći...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.