Liga 1 - Mutinjo i Falkao sprečili senzaciju na premijeri (video)

Izvor: Sportske.net, 04.Avg.2017, 22:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Liga 1 - Mutinjo i Falkao sprečili senzaciju na premijeri (video)

Na otvaranju nove sezone u najjačem fudbalskom takmičenju u Francuskoj, u Kneževini je gostovao Tuluz, i pokazao zube šampionu. Akvitanci su dva puta vodili, ali se ipak kući vraćaju praznih šaka, Monako je slavio sa 3:2. Gosti su poveli već u šestom minutu meča, Mahah je bio strelac pošto mu je Delro aisitirao grudima. Bila je to uigrana akcija Tuluza posle kornera. Monako je u 28. minutu uzvratio istom merom. Mutinjo je izveo korner, a najviši u skoku bio je Žamerson koji glavom poravnava na 1:1, što je bio rezultat prvog poluvremena. Međutim, posle sedam minuta igre u nastavku Tuluz ponovo vodi. Durmaz je povukao polukontru po levom boku, prodigrao Delroa, koji sjano zateže po zemlji sa ivice šesnaesteca i donosi novu prednost svojoj ekipi. Ta prednost je anulirana pet minuta kasnije, Radamel Falkao se poklonio posle centaršuta levog beka Žoržea, koga je prethodno Kilijan Mbape sjano proigrao petom. 'El Trigre' je glavom zakucao loptu u mrežu, Lafont nije imao nikakve šanse. 'Kneževi' su preokrenuli u 70 minutu meča, Žoao Mutinjo je izveo slobodan udarac sa oko 40 metara, nameravao je da centrira, tražio je loptom Glika, čini se da Poljak nije zakačio loptu iako se radovao kao da jeste, svejdeno, završila je u mreži. Bez obzira što morali da jure rezultat i što su dva puta gubili, pobeda Žardimovih pulena je aposlutno zaslužena. Koliko su bili dominatni najbolje svedoči podatak da su imali preko 70% vremena loptu u svom posedu i da su uputili 15 udaraca ka protivničkom golu, naspram Tuluzovih pet. U prilogu pogledajte svih pet golova sa premijerne utakmice u fransuckoj Ligi 1 za sezonu 2017/18.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Panika! Mbape povređen, gadno je izgledalo (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 04.Avg.2017

Monako dva puta gubio, ali na kraju preokrenuo na otvaranju novog šampionata Francuske..Monako je uspešno započeo odbranu trona u Francuskoj! Kneževi su u premijernom meču nove sezone savladali Tuluz, ali daleko od toga da su imali lak posao. Štaviše, namučili su kao retko kada proletos, uspeli...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.