Lids Junajted kao u najboljim danima! (video)

Izvor: Sportske.net, 02.Avg.2015, 00:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lids Junajted kao u najboljim danima! (video)

Igrači engleskog giganta izveli akciju kao iz udžbenika.

Na prijateljskoj utakmici protiv Evertona, mladi fudbaler Lidsa Aleks Movat, postigao je gol nakon sjajne akcije njegovih saigrača.

Odbrambeni igrači su započeli napad i onda je nakon nekoliko kratkih dodavanja i duplih pasova lopta došla do Movata koji je postigao gol za ekipu sa severa Engleske.

Ovakva igra podseća na zlatnu generaciju u kojoj su igrali Hari Kjul, Mark Viduka, Alan smit i ostali >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << asovi, pa ostaje nada za navijače tog kluba da bi mogli da se vrate na put stare slave i izbore plasman sledeće godine u Premijer ligu, gde im je i mesto.

Na kraju je Lids slavio rezultatom 2:0 čime je najavio visoke ambicije sledeće godine u Čempionšipu.

Leeds pieced together an amazing team move as Alex Mowatt scored v Everton http://t.co/huXALg6ljv pic.twitter.com/xKb1MSGTzG

— 101 Great Goals (@101greatgoals) August 1, 2015

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.