Leonardo i Everton kasnili na trening Partizana, ali izbegli kazne

Izvor: MozzartSport.com, 24.Jan.2017, 14:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Leonardo i Everton kasnili na trening Partizana, ali izbegli kazne

Malo sreće za Partizanove Brazilce

(Od specijalnog izveštača MOZZART Sporta iz Portoroža)

Partizanovi Brazilci, Leonardo da Silva Soza i Everton Luiz, za dlaku su izbegli kaznu sportskog sektora crno-belih u utorak jutro.

Bukvalno koji sekund je nedostajao da njih dvojica propuste jutarnji trening, jer su zakasnili na autobus koji je prevozio crno-bele od hotela u Portorožu do pomoćnog terena stadiona "Bonifika", gde ekipa Marka Nikolića >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << trenira tokom priprema u Sloveniji.

Everton i Leonardo su zakasnili sedam minuta na zborno mesto i umesto u 10.30 - što je bio krajnji rok da se pojave u holu hotela - stigli su vidno pospani u 10.37. U tom trenutku autobus koji prevozi Partizanove fudbalere već je krenuo za Kopar, ali su Brazilci imali sreću da je morao da okrene u jednoj od okolnih ulica, pa su prešli cestu i sačekali ostatak ekipe. Vozač autobusa je stao kad ih je ugledao i oni su se na taj način pridružili ostatku tima, a zatim normalno odradili trening.

Po svemu sudeći, Brazilci neće snositi nikakve posledice za kašnjenje, verovatno prouzrokovano malo dužim spavanjem, što se može zaključiti i na osnovu izjave sportskog direktora Parnog valjka, Ivice Ilijeva.

"Ne verujem da će biti kažnjeni, pošto su, ipak, stigli na autobus", kratko je prokomentarisao Iliev, koji je bio svedok cele situacije.

(FOTO: Star Sport)
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

Partizanovi Brazilci izbegli kazne

Izvor: Sportske.net, 24.Jan.2017

Brazilski internacionalci Everton Luiz i Leonardo da Silva Suza neće biti kažnjeni iako im se danas dogdilo nešto što profesionalci sebi ne smeju da dozvole...Sportski direktor fudbalskog kluba Partizan Ivica Iliev poručio je izveštačima srpskih medija koji se nalaze u Portorožu da dvojica Brazilaca...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.