LeBronov drug pojačao Zvezdinog rivala

Izvor: MVP.rs, 14.Okt.2015, 03:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LeBronov drug pojačao Zvezdinog rivala

Strazbur je pronašao zamenu za Meta Hauarda.

Samo dva dana uoči starta nove sezone Evrolige ekipa Strazbura je ostala bez veoma važnog igrača na poziciji krilnog centra. Met Hauard je "dobio" lakat saigrača na treningu i doživeo frakturu kosti lica. Na sreću, bivši student Batlera neće morati na operaciju, a na teren bi trebalo da se vrati za šest nedelja.

Ali, uprava francuske ekipe nije gubila vreme. Angažovan je Romeo Trevis do kraja novembra. >> Pročitaj celu vest na sajtu MVP.rs << Ovaj košarkaš je prethodne sezone bio jedan od najboljih igrača u Evrokupu zahvaljujući partijama koje je pružao u dresu Krasnog Oktobra. Potom je otišao na Filipine. Trevis je u karijeri promenio veliki broj timova, ali je najpoznatiji po tome što je iz Akrona i dobar je prijatelj LeBrona Džejmsa. Ljubiteljima regionalne košarke ostao je u sećanju kao igrač Zadra iz sezone 2012/13.

Strazbur će u sezoni 2015/16 nastupati u Evroligi. Rivali u A grupi biće mu: Real Madrid, Fenerbahče, Himki, Bajern Minhen i Crvena zvezda Telekom. U okviru prvog kola francuski predstavnik će gostovati u beogradskoj "Kombank Areni" timu sa Malog Kalemegdana.

(foto: ABA League)

Nastavak na MVP.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MVP.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MVP.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.