Lamps čestitao titulu Čelsiju (foto)

Izvor: Sportske.net, 03.Maj.2015, 22:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lamps čestitao titulu Čelsiju (foto)

Frenk Lampard postavio na svoj instagram profil fotografiju na kojoj njegovi bivši saigrači proslavljaju osvajanje Premijer lige u svlačionici na 'Stamford Bridžu'.

Nakon 13 godina provedenih u taboru 'Plavaca' iz zapadnog Londona, Lampard je prošlog leta napustio klub, potpisao je za Njujork Siti, ali je ovu sezonu porveo na pozajmici u Mančester Sitiju, budući da ta dva kluba imaju iste vlasnike.

Kao igrač 'Građana' bio je direktan rival Čelsiju u borbi za >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << titulu, jesenas je navukao gne na sebe kada je golom u finišu spasao bivšeg šampiona poraza protiv 'Plavaca'.

Ipak, ovim činom dokazao je da je veliki sportsmen, ali i da mu je Čelsi i dalje blizak srcu.



"Ogromne čestitke mojim bivšim saigračima i prijateljima iz Čelsija na osvajanju Premijer lige. Ovo je veliki uspeh za sve u klubu. Čestitam i fantastičnim navijačima. POčastvovan sam što sam 13 godina igrao za ovaj klub. Znam koliko svima znači ovaj ogroman uspeh. Uživajte u proslavi večeras u Zapadnom Londonu."
napisao je Lamps uz fotografiju.

A massive congratulations to all my old teammates and friends at @chelseafc for winning the Premier League. A huge achievement and well deserved by everyone at the club. Also to all those fantastic fans that I had the pleasure to play for for 13 years. I know how much it means to you all! Enjoy the celebrations in West London tonight! @johnterry.26 @cesarazpi @garyjcahill @didierdrogba @hazardeden_10 @morriskid

A photo posted by Frank Lampard (@franklampard) on May 3, 2015 at 11:00am PDT

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.