Lalatović: Vojvodina uvek igra na gol više

Izvor: Sportske.net, 29.Jun.2016, 21:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lalatović: ''Vojvodina uvek igra na gol više''

Fudbaleri Vojvodine u četvrtak počinju novu sezonu utakmicom prvog kola kvalifikacija za Ligu Evrope na gostovanju ekipi Bokelja.

Novosađani su u sredu u prepodnevnim časovima stigli u Bečiće gde će biti smešteni, a istog dana u terminu odigravanja utakmice od 17.30 odradili su i jedini trening.

Sa ekspedicijom novosadske ekipe nalazi se i novinar portala Sportske.net, a utisak je da su Novosađani spremni za premijeru u novoj sezoni, iako ih prvi meč dočekuje >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << u ne baš prijatnim, primorskim uslovima.

Uoči treninga, na stadionu u Petrovcu, trener Vojvodine Nenad Lalatović obratio se prisutnim novinarima i naglasio da će njegov tim igrati na gol više i da su spremni za premijerni meč u novoj sezoni.



''Trenirali smo 25 dana i verujem da smo spremni za ovaj meč. Imali smo tri kontrolne utakmice, nismo ni mogli da imamo više, s obzirom na to da je start kvalifikacija već 30. juna. Zadovoljan sam, iako, naravno, nismo na onom nivou na kom treba da budemo, ali u ovom trenutku je i rano za više. Bokelj je čvrsta, domaćinska ekipa i neće nam biti nimalo lako. Prošlu sezonu su završili u visokom stilu, vezali su šest pobeda i zabeležili istorijski plasman u Ligu Evrope'
', rekao je Lalatović.

Posebno je zanimljiv termin odigravanja utakmice, od 17.30, kada je na primorju veoma sparno i toplo, a iako UEFA pokriva troškove odigravanja mečeva u večernjim satima, domaćini su insistirali da se utakmica igra u popodnevnom terminu.

''Oni su navikli da treniraju na ovoj temperaturi, u toplim klimatskim uslovima i veruju da to može da bude njihova prednost. Međutim, i mi smo se pripremali na sličan način, pokušali smo da se aklimatizujemo, tako da kako je njima, tako je i nama. Vremenski uslovi neće biti nikakav izgovor. Vojvodina će, kao i uvek igrati na gol više, što znači da ćemo igrati ofanzivno i daćemo sve od sebe da dođemo do pozitivnog rezultata. Očekujemo vruću, domaćinsku atmosferu, Bokelj nije lak protivnik, poznajem nekoliko igrača i imamo maksimalan respekt prema našem rivalu'', naglasio je Lalatović.

Prisutne novinare zanimalo je i stanje u igračkom kadru, a Lalatović je potvrdio da će van stroja biti samo Novica Maksimović i Saša Ćurko.

''Maksimović je na jednom treningu mekše ušao u duel, dobio udarac i on se nije oporavio za ovaj meč. Takođe, van stroja je i Ćurko, koji ima problema sa kolenom. Ipak, siguran sam da ćemo i bez njih pronaći pravi način da se suprotstavimo našim protivnicima'', zaključio je Lalatović uz napomenu da se Paločević oporavio od reakcije na alergiju i da će konkurisati za sastav.

Prvi meč, prvog kola kvalifikacija za Ligu Evrope između Bokelja i Vojvodine na programu je u četvrtak od 17.30.Igra se na Stadionu pod malim brdom u Petrovcu, a njegov izgled možete pogledati OVDE.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vojvodina u Crnoj Gori počinje put ka Evropi

Izvor: B92, 29.Jun.2016

FK Vojvodina takmičarsku sezonu otvora nastupom na međunarodnoj sceni, pošto će, u prvom kolu kvalifikacija za Ligu Evrope, gostovati ekipi Bokelja iz Kotora...Posle kratke pauze nakon prošle sezone i odrađenih priprema u Veterniku i Mariboru, crveno-bele u četvrtak očekuje prva takmičarska...

Nastavak na B92...

Čukarički i Vojvodina rešili da uđu u Ligu Evrope!

Izvor: Kurir, 30.Jun.2016, 08:37

...Vojvodina i Čukarički prva su dva srpska kluba koja će ove godine izaći na evropsku scenu..Obe ekipe večeras očekuju mečevi prvog kola kvalifikacija za Ligu Evrope Dok „brđani“ na svom terenu dočekuju Ordabase (2030), Novosađani gostuju ekipi Bokelja u Petrovcu (1730)..Ni Kazahstanci...

Nastavak na Kurir...

LE: Remi Voše u CG, prečka sprečila pobedu

Izvor: B92, 30.Jun.2016

Fudbaleri Vojvodine remizirali su sa Bokeljom 1:1 (1:1), na gostovanju u Petrovcu u prvom meču prvog kola kvalifikacija za Ligu Evrope...Vojvodina je gubila već od četvrtog minuta kada je Đenić pogodio glavom, ali je samo minut kasnije izjednačio Dejan Meleg sjajnim lobom sa oko 20 metara...U nastavku...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.