Lalatović: Ivanić majstorskim golom prelomio utakmicu

Izvor: Blic, 28.Nov.2015, 19:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lalatović: Ivanić majstorskim golom prelomio utakmicu

Trener Vojvodine Nenad Lalatović rekao je da je srećan jer je njegova ekipa bez primljenog gola pobedila Mladost i pohvalio Mirka Ivanića za "majstorski gol".

"Na vreme smo dali prvi gol i do poluvremena imali izglednu šansu da postignemo još jedan, mada je i Mladost imala jednu dobru priliku. U drugom delu je Ivanić majstorskim golom prelomio utakmicu jer smo je nakon toga rutinski priveli kraju", rekao je Lalatović posle utakmice u Novom Sadu.

Vojvodina je pobedila >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Mladost sa 3:0 u 19. kolu Super lige i izbila na šesto mesto na tabeli sa 28 bodova.

"Cilj je bio, naravno, da pobedimo i da se od prvog do poslednjeg minuta predstavimo navijačima u lepom svetlu. Za mene je najbitnije što smo pobedu ostvarili bez primljenog gola. Osvojili smo šest bodova na poslednje dve utakmice i sada se okrećemo Kupu protiv Inđije", za kraj je istakao trener "lala".

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.