Lalatović: Biće još pojačanja

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 17.Jul.2017, 15:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lalatović: Biće još pojačanja

Trener fudbalera Čukaričkog Nenad Lalatović izjavio je da je zadovoljan što je ekipa imala jake rivale na pripremema, jer je to najbolji način da se spremno dočeka start Superlige.

Ujedno, Lalatović je poručio da još ima prostora za jedno ili dva pojačanja, kao i da će uskoro biti poznato više oko toga da li Nemanja Radonjić ostaje u klubu.

"Sve ekipe imaju vrline i mane, pa i mi. Atmosfera u ekipi je odlična, momci su u sve više u usponu forme i korektno >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << su odigrali svih pet utakmica u Sloveniji. Nismo imali tamo lake mečeve, protivnici su bili ruski prvoligaši Tosno i Amkar, Dinamo Tbilisi iz Gruzije, ali i u prvenstvu nas čekaju teški protivnici", rekao je Lalatović.

Prema njegovim rečima za start Superlige protiv Vojvodine neće moći da racuna na povređene Marka Docića i Darka Zorića, dok će se tek videti da li Radonjić ostaje u klubu.

"Otišli su nam Srnić i Jevtić na početku priprema, nismo doveli novog igrača i moguće je da dođe još jedan krilni i špic, jer tu imamo samo Ožegovića, pošto Marko Šarić ide na operaciju", istakao je Lalatović.

Vojvodina i Cukaricki otvaraju novu sezonu u Superligi, u petak od 20 sati, na stadionu Karađorđe u Novom Sadu.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.