Laković: Orlovi zadovoljni gnezdom

Izvor: Glas javnosti, 02.Feb.2010, 17:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Laković: "Orlovi" zadovoljni gnezdom

Generalni sekretar Fudbalskog saveza Srbije Zoran Laković kaže da će srpska reprezentacija na Svetskom prvenstvu u Južnoj Africi imati smeštaj koji se ni po čemu neće razlikovati od trening kampova na koje su igrači navikli.

- Zadovoljni smo. Ono što smo tražili to smo i dobili - rekao je Laković novinarima povodom izbora hotela "Sanisajd" u Johanesburgu za bazni kamp Srbije tokom Mundijala koji će se igrati u junu i julu.

"Sanisajd" hotel se nalazi u Parktaunu, >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << kraju Johanesburga koji je Laković opisao kao jedan od najlepših, ali i najmirnijih.

- Dovoljno govori i podatak da je na jednom kraju te ulice bolnica, a na drugom policijska stanica. Aerodrom je udaljen 24 kilometra, a Pretorija, u kojoj ćemo igrati prvu utakmicu sa Ganom, 40 kilometara. Hotel je dugo godina bio i baza reprezentacije Južne Afrike, a u njemu je odsedala i selekcija Brazila - dodao je Laković.

Bezbednost, ipak, ostaje glavna briga svih pred početak prvog Svetskog prvenstva u Africi.

- Mi samo možemo da nastavimo da podržavamo napore Svetske fudbalske federacije (FIFA) i lokalnog Organizacionog komiteta da turnir učine što boljim.

Bili smo i prošle nedelje tamo i videli da se i dalje užurbano radi - rekao je Laković.

Srbija će prvi meč Grupe D sa Ganom igrati 13. juna u Pretoriji, a pet dana kasnije će u Port Elizabetu odmeriti snage sa Nemačkom. Poslednju utakmicu grupne faze igraće sa Australijom 23. juna u Nelspruitu.

Nastavak na Glas javnosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Laković: Igrači će biti zadovoljni hotelom (VIDEO)

Izvor: Sportal.rs, 02.Feb.2010

Generalni sekretar Fudbalskog saveza Srbije Zoran Laković istakao je da će srpska reprezentacija na Svetskom prvenstvu u Južnoj Africi imati smeštaj koji se ni po čemu neće razlikovati od trening kampova na koje su igrači navikli.

Nastavak na Sportal.rs...

Policija blizu kampa “orlova”

Izvor: Blic, 03.Feb.2010, 01:50

Naša reprezentacija će na Svetskom prvenstvu u Južnoj Africi imati smeštaj koji se ni po čemu neće razlikovati od trening kampova na koje su igrači navikli. Zadovoljni smo izborom hotela “Sanisajd u Johanesburgu za bazni kamp “orlova”, ono što smo tražili to smo i dobili. Ovaj hotel se...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.