Lajoviću pretili smrću zbog poraza

Izvor: B92, 20.Feb.2015, 22:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lajoviću pretili smrću zbog poraza

Srpski teniser Dušan Lajović dobio je pretnje smrću poslednjih dana zbog svojih rezultata na turniru u Sao Paulu, odigranom prošle nedelje.

Lajović je u najvećem brazilskom gradu prvo ostvario pobedu karijere protiv Fernanda Verdaska, a zatim je posle dva taj-brejka izgubio u četvrtfinalu od Luke Vanija.

Taj poraz Lajovića je žestoko iznervirao mnoge kladioničare širom sveta, pa je Lajović počeo da dobija razne pretnje na društvenim mrežama, koje >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << su isle od psovki do pretnji smrću.

Jedna osoba iz Brazila je uz psovke spominjala “rusku mafiju i novac za klađenje”, jedan Čeh ga je nazvao, blago rečeno “velikim promašajem koji će da plati smrću za to”. Među njima se našao i jedan Hrvat koji mu je napisao da je “teniska neznalica” i slično.

Iako srpski teniser ne vodi lično stranicu na društvenoj mreži, do njega su stigle ove informacije, ali nije želeo previše da širi priču.

Takve stvari se dešavaju, posle svakog meča ima tih kladioničara, ali zaista ne bih da komentarišem”, rekao je Lajović za “Večernje novosti”.
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dušanu Lajoviću pretili smrću!

Izvor: Mondo, 20.Feb.2015

Srpski teniser posle poraza u četvrtfinalu turnira u Sao Paulu dobio preteće poruke na Facebooku...Foto: Guliver/Getty images/Clive Brunskill..Dušan Lajović će takmičenje u Sao Paulu pamtiti i po dobrom i po lošem...Prvo zbog sjajne pobede protiv Fernanda Verdaska, ali onda i zbog pretnji koje...

Nastavak na Mondo...

Lajoviću pretili smrću

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 21.Feb.2015, 01:11

Srpski teniser Dušan Lajović dobio je pretnje smrću nakon učešcna na ATP turniru u brazilskom gradu Sao Paulu, prenose "Večernje novosti"...Lajović je posle pobede nad favorizovanim Špancem Fernandom Verdaskom izgubio u četvrtfinalu od Italijana Luke Vanija, a taj njegov poraz žestoko je iznervirao...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Lajoviću pretili smrću posle poraza u Brazilu

Izvor: MozzartSport.com, 21.Feb.2015

"Poruke su se odnosile na porodicu, uz dosta psovki. Uvek ima tih kladioničara, ne treba im davati preveliku pažnju", rekao je Lajović..Srpski teniser Dušan Lajović dobio je pretnje smrću posle učešća na na ATP turniru u brazilskom gradu Sao Paulu, prenose Večernje novosti...Lajović je posle...

Nastavak na MozzartSport.com...

Lajoviću pretili smrću!

Izvor: Sportske.net, 21.Feb.2015

Srpski teniser Dušan Lajović suočio se sa uznemirujućim porukama koje su mu stigle na zvaničnu "fejsbuk" stranicu a u kojima je zbog rezultata na turniru u Sao Paulu dobio i pretnje smrću.

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.