LUDILO: Mančester je ponudio STRAVIČNU cifru za povratak Ronalada, ali ni to nije sve (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Jun.2017, 10:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LUDILO: Mančester je ponudio STRAVIČNU cifru za povratak Ronalada, ali ni to nije sve (FOTO)

Portugalac odlučan u nameri da napusti Real

Kristijano Ronaldo bi karijeru mogao da nastavi u Mančester junajtedu, pod uslovom da uprava Real Madrida pozitivno odgovori na neverovatnu ponudu koja je stigla sa "Old Traforda".

Ronaldo has told his agent to get him a move back to @ManUtd, according to today's rumourshttps://t.co/Vs0gKlmXo7 #MUFC pic.twitter.com/10mrs7iQJT

— ITV Football (@itvfootball) June 19, 2017

Portugalac >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ima problema u Španiji zbog poreskih vlasti, odavno smatra da ga navijači Reala ne cene dovoljno, a u poslednje vreme ni sam klub. Za Real misli da ga nije dovoljno zaštitio posle "medijskog razapinjanja", kada je obelodanjeno da je pokrenuta istraga zbog navodne utaje 14,7 miliona evra poreza.

Manchester United set to bid £183million PLUS David de Gea for Real Madrid duo Cristiano Ronaldo and Alvaro… https://t.co/SKqd7UpHR3 #MUFC

— MUFC latest News!! (@MUFC_NewsGroup) June 19, 2017

Kako je preneo poznati novinar “Skaj Sporta” Đanluka di Marzio, Ronaldo je svom menadžeru Žoržu Mendešu poslao jasnu poruku "Vrati me u Junajted", a tu poruku su u Mančesteru jasno čuli.

Prema pisanju dela britanske štampe, Realu je odmah poslata ponuda: dajemo vam 175 miliona funti (199,6 miliona evra) i golmana Davida de Heu, a vi nama dajte našeg nekadašnjeg igrača Ronalda.
Pogledaj vesti o: Manchester United,   Twiter

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

RONALDO, RAZMISLI: Portugalac iz Kelna dobio ponudu kojoj većina muškaraca nikad ne bi odolela! (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 19.Jun.2017

Kristijano Ronaldo je najavio odlazak iz Real Madrida i dok se nagađa gde bi mogao da nastavi karijeru, jedan klub se javio i dao ponudu koja se ne odbija.. . PSŽ ili Mančester junajted? Izbor je na Kristijanu Ronaldu. Dva kluba se navode kao dva finansijski jedino validna da mogu da dovedu najboljeg...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.