Ostrvo bruji, Ronaldo prelomio?! (foto)

Izvor: Sportske.net, 18.Jun.2017, 22:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ostrvo bruji, Ronaldo prelomio?! (foto)

Kada oni prenesu, onda definitivno ima nečeg u celoj priči.

Britanska televizija Skaj sport prenela je večeras, pozivajući se na svoje dobro obaveštene izvore, da je Kristijano Ronaldo ''posebno'' zainteresovan za povratak u Mančester junajted!

Ovaj izvor podseća da je Ronaldo razočaran kako ga tretiraju u Španiji, u kojoj ga optužuju za utaju poreza od 15 miliona evra u periodu od 2011. do 2014. godine.

Ronaldo je nezadovoljan i podrškom >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Real Madrida, odnosno smatra da ga ''kraljevski'' klub na čelu sa Florentinom Perezom nije dovoljno zaštitio od hajke protiv njega.

Skaj tvrdi da je epilog takav - Portugalac bi u slučaju odlaska, otišao samo na Old Traford koji je u njegovom srcu i sa kojim je osvojio sve moguće trofeje dok 2009. godine nije prešao u Real Madrid za rekordna 94 miliona evra.

Na ruku ide i činjenica da je njegov fudbalski otac Aleks Ferguson i dalje u klubu, dok je Žoze Murinjo, njegov zemljak i bivši trener u Realu na klupi ''đavola'', a ne treba zaboraviti ni da bi zajednički agent Žorž Mendeš mogao da odradi sve potrebne stvari za realizaciju ove priče.

S druge strane, Skaj takođe tvrdi da nije sve tako bajno, pošto u Junajtedu strahuju da bi ova sapunica mogla da se oduži i poremeti ostale planove na tržištu, kao što je na primer transfer Alvara Morate.

Junajted ne sme da dopusti da Španac na kraju završi u Čelsiju, a Ronaldo ostane u Real Madridu, čekajući da vidi koliko će gde novca morati da potroši na tržištu.

A obeštećenje za Ronalda nije nimalo malo, procenjuje se da bi Junajted morao da plati između 130 i 140 miliona evra, a onda bi klub morao da pazi na ostale troškove.

Sve u svemu, sada su i oni najbolji izvori počeli da tvrde da se Ronaldo nabacuje Junajtedu, ali daleko od toga da će lako doći do dogovora, jer niti je u pitanju mala suma novca, a niti Reač sme da dopusti da tako lako ostane bez svoje najveće zvezde u istoriji kluba.

BREAKING: @Cristiano interested in the possibility of returning to @ManUtd this summer - Sky sources #SSNHQ

— Sky Sports News HQ (@SkySportsNewsHQ) June 18, 2017
Pogledaj vesti o: Manchester United

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Kristijano menadžeru: Vrati me u Junajted

Izvor: OkRadio.rs, 19.Jun.2017, 08:49

Stara ljubav zaborava nema.. Kristijano Ronaldo i Mančester junajted? Moguće je, čak i vrlo realno. Portugalcu je prekipelo.. Ima problema u Španiji zbog poreza, a smatra i da ga navijači Reala ne cene dovoljno. Došlo je vreme za rastanak, cena je 180 miliona, a već je nekoliko klubova stalo...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.