LUDI TIKET (-), utorak, 4.107.351: Četiri tačna rezultata, ali pretera ga sa Mađarskom

Izvor: MozzartSport.com, 28.Jun.2016, 09:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LUDI TIKET (-), utorak, 4.107.351: Četiri tačna rezultata, ali pretera ga sa Mađarskom

Treba znati i kad je dosta

Nije baš da je sezona u jeku. Ponuda je nešto oskudnija, pa se svi oni koji vole da vreme provode u obližnjoj MOZZART kladionici trude da na različite načine ubiju monotoniju. Jedan od načina je da manjim uplatama unesete život u narednih nekoliko dana. Manjim, ali pomalo ludim.

Jedan naš kladilac iz Lazarevca tako je pokušao da predvidi pet tačnih rezultata na mečevima osmine finala Evropskog prvenstva u Francuskoj. Jasno vam je: >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << preambiciozan pokušaj. Mada... Nije baš bilo ni tako daleko. Naprotiv. U subotu dva su prošla, pa isti slučaj i sa dva od ponedeljka - iako su u pitanju bila velika iznenađenja - ali živce ovom entuzijasti verovatno je spasilo to što mu je Belgija još u nedelju oborila tiket sa ubedljivih 4:0 protiv Mađarske.

Tako je to sa tačnim rezultatima. Kad se omane - obično je žestoko. Umesto 2:1 za Mađarsku, potpuni debakl naših severnih komšija. I smrt tiketa koji je uplatu od skromnih 20 dinara množio gigantskom kvotom 199,384 za ukupan dobitak od čak 4.107.351 dinara u koji je uračunat i MOZZART bonus u visini od 119.651 dinara. S obzirom na to da ovaj igrač nije član MOZZART kluba ništa ni od benefita Naplati promašaj.

A ništa, barem za sada, ni od poršea makan, koji je sigurno bio u podsvesti junaka naše priče kada je napravio ovoliko kvotu. Da je prošla nadmašila bi vodeću u trci za ovog lepotana na točkovima za skoro pet puta.

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.