LUDI TIKET (-), subota, 165.350 dinara: Uhvaćen i poraz Bajerna, ali to nije bilo dovoljno

Izvor: MozzartSport.com, 31.Jan.2015, 10:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LUDI TIKET (-), subota, 165.350 dinara: Uhvaćen i poraz Bajerna, ali to nije bilo dovoljno

Novosađanin ipak zaradio novac iako nije pogodio sve tipove

Nastavak Bundeslige i odmah veliko iznenađenje – Volfsburg je napunio mrežu aktuelnog šampiona Nemačke i lidera prvenstva minhenskog Bajerna u pobedi 4:1, ali ni tačno tipovanje na šokantnom meču nije bilo dovoljno igraču iz Novog Sada da zaradi 165.350 dinara.

Osim pogođene kvote 5,90 na meč Bundeslige igrač je imao još nekoliko sjajnih tipova koji su mu dali ukupnu kvotu 826,75 >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << , a prilično je verovao i u remi Dordrehta i Herenvena, kao i u pobedu Deportiva protiv Rajo Valjekana te je uložio 200 dinara. Oborila ga je samo Braga pošto je slavila, a ne remizirala u meču sa Moreirenseom.

Ipak Novosađanin je ipak zaradio na ovom tiketu na osnovu benefita MOZZART kladionice „naplati promašaj“ pošto je zaslužio pet puta uvećanu vrednost uplate – odnosno 1.000 dinara.

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.