LUDI TIKET (-), ponedeljak, 2.099.493 dinara: Bode odneo milione

Izvor: MozzartSport.com, 30.Maj.2016, 10:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LUDI TIKET (-), ponedeljak, 2.099.493 dinara: Bode odneo milione

Norveški prvoligaš zakazao i upropastio dvomilionski dobitak…

Tiket je odigran putem našeg sajta www mozzartbet.com, a ovaj igrač opredelio se za petnaest parova; 11 konačnih ishoda i četiri igre golova oba tima. Nažalost, norveški tim odneo je našem igraču preko dva miliona dinara…

Na pobedu domaćeg i  gostujućeg tima tipovao je na Islandu, Maroku, Švedskoj, Španiji, Sloveniji kao i na prijateljskom meču između Španije i BiH.

Igru >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << tgg gg3+ (oba tima će dati po jedan ili više golova i ukupni broj golova na utakmici će biti tri ili više) odigrao je na četiri para u Norveškoj. Utakmica Kristijansund – Asane 2:1 (1:0) završila se pobedom domaćina a treći gol gosti su postigli u 90. minutu. Golovi su padali i u preostala dva meča, međutim jedan tim je zakazao. Susret Viking - Bode završen je rezultatom 2:0 za domaćina, a gostujući tim nije imao nikakav odgovor. Jedan gol našem igraču nedostajao je za dvomilionski dobitak!

Uplata od 40 dinara i ukupan koeficijent 37.490 našem igraču mogli su da donesu 2.099.493 dinara, a u ovu sumu uračunat je i MOZZART bonus koji je na petnaest odigranih parova dobitak povećao za 40 odsto, odnosno za 599.855 dinara.

Naš kladilac moraće ipak da se uteši benefitom „Naplati promašaj“ koji mu uplaćeni iznos množi sa sto, tako da je na kraju ipak zaradio 4.000 dinara.

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

LUDI TIKET, ponedeljak, 177.135 dinara: Domaćini su bili velikodušni

Izvor: MozzartSport.com, 30.Maj.2016

Jedanaest domaćih ekipa nije ga razočaralo…..Dobitan tiket odigran je putem našeg sajta www mozzartbet.com, a naš kladilac odlučio se za igranje na broj golova domaćina. Bio je u pravu jedanaest puta i ostvario lep dobitak…..Igra tm1 2-3 (domaćin će postići od dva do tri gola) odigrao je...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.