LUDI TIKET (-), utorak, 298.074 dinara: Kad Zlatan izneveri…

Izvor: MozzartSport.com, 31.Maj.2016, 10:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LUDI TIKET (-), utorak, 298.074 dinara: Kad Zlatan izneveri…

Šveđani i Slovenci upropastili prelaz i dobitak…

Naš igrač iz Vršca opredelio se za sedam parova i nekoliko igara. Sve je uradio kako treba, ali prijateljski meč između Švedske i Slovenije pokvario mu je planove…

Igru tgg gg3+ (oba tima će dati po jedan ili više golova i ukupni broj golova na utakmici će biti tri ili više) odigrao je u drugoj ligi Švedske gde je ekipa Ergrite poražena od Halmstada 1:2.

Varijanta tgg GG (oba tima će dati po >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << jedan ili više golova na utakmici) prošla je na dva meča islandskog prvenstva. Habnarfjerdur i Vikingur odigrali su nerešeno (1:1), a gosti su izjednačujući pogodak postigli u 86. minutu. Pobednika nije bilo ni na susretu Filkir - Fjolnir (2:2).

Takođe na Islandu, kao i u Španiji 3, odigrao je igru ug 3+. Stjarnan je poražen od ekipe Breidablik (1:3), a Real Madrid II i Mursija su remizirali (2:2).

Igra pk 1-1 (domaćin će pobediti i na poluvremenu i na kraju utakmice) pokazala se kao pogodna na prijateljskom susretu Francuske i Kameruna 3:2 (2:1).

Ali varijanta pk X-1 (na poluvremenu će biti nerešeno, ali će pobediti domaćin) nije došla na susretu Švedske i Slovenije (0:0).

Uplata od 2.000 dinara i ukupan koeficijent 129 našem igraču mogli su da donesu 298.074 dinara, a u ovu sumu uračunat je i MOZZART bonus koji je na sedam odigranih parova bez igre konačan ishod dobitak povećao za 15 odsto, odnosno za 38.874 dinara.

Naš kladilac moraće ipak da se uteši benefitom „Naplati promašaj“ koji mu uplaćeni iznos množi jednom sa vrednošću uplate, tako da je na kraju ipak zaradio 2.000 dinara.

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.