LUDI TIKET, nedelja, 79.567 dinara: Krnjača slavi veliki preokret Grojtera

Izvor: MozzartSport.com, 21.Sep.2014, 10:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LUDI TIKET, nedelja, 79.567 dinara: Krnjača slavi veliki preokret Grojtera

(Tiket možete pogledati i OVDE)

Kad neko zna onda mu ni velike kvote nisu problem. A naš igrač iz Krčanje uspeo je da u subotu popodne postane bogatiji za skoro 80.000 dinara, pošto je imao njuha da hrabro odigra izuzetno "jake" kvote i zada domaći zadatak kolegama na temu "kako se uzimaju pare na kladionici".

U danu kad su tikete rušili Bajern, Atletiko, Dortmund, Bilbao, Rendžers i ostali favoriti, ovaj igrač je odlučio da sreću okuša u ne toliko privlačnim >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << ligama. Odbarao je šest utakmica i sve su prošle. Što je posebno značajno, na pet nije bilo nikakvog razloga za brigu, dok je jedini susret sa kojim je imao problema derbi Cvajte između Grojter firta i Kajzerslauterna, koji su Detelinari rešili u svoju korist preokretom, a odlučujući gol pao je osam minuta pre kraja susreta.

I tako doneo ogromnu radost u Krnjači, koja je mogla da bude i veća da je naš igrač član MOZZART kluba, pošto bi na taj način u okviru benefita Dobitak plus, zaradio sedam dana besplatnog klađenja (o trošku firme) u visini uplate (210 dinara).

(FOTO: Screenshoot - mozzartbet.com)

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.