LŠ: Partizan kreće iz Rila

Izvor: B92, 14.Jul.2009, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LŠ: Partizan kreće iz Rila

Fudbaleri Partizana u Rilu u utorak igraju prvi meč drugog kola kvalifikacija za Ligu Šampiona. Protivnik je prvak Velsa a utakmica počinje u 20.45.

'Crno-beli' su u ponedeljak uveče održali jedini trening pred susret sa šampionom Velsa. Partizan je na zvaničnom sajtu Rila predstavljen kao "najteži i najpoznatiji protivnik koji je ikada gostovao na Belvju stadionu". Na sajtu se dalje navodi kako je Partizan bio finalista Kupa Šampiona 1966. i da za 'crno-bele' nastupaju >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << dva Brazilca, Vašington i Kleo.

Velšani ističu kako je Partizan prodao Zorana Tošića i Adema Ljajića Mančester Junajtedu i da Ljajić, koji će biti na pozajmici u Humskoj do zime, ipak neće igrati na prvom susretu u Rilu.

Spomenut je i nastup Partizana u Ligi Šampiona pre šest godina, kada su ’crno-beli’ ostali neporaženi na domaćem terenu u mečevima sa Real Madridom, Olimpikom i Portom, koji je te godine postao prvak Evrope, kao i dvostruko uzastopno osvajanje duple krune u Srbiji u protekle dve sezone.

U Englesku je doputovalo ukupno 19 fudbalera: golmani Mladen Božović i Radosavljević, igrači odbrane Stevanović, Đorđević, Krstajić, Knežević, Obradović i Gavrančić, igrači sredine terena Fejsa, Petrović, Tomić, Moreira. B.Jovanović i Vujović, kao i napadači Kleo, Bogunović, Ilić, Vašington i Diara.

U Beogradu su ostali Darko Božović, Jovanović, Brežančić, Kosorić i Ljajić.

Utakmica Ril - Paritzan igra se u utorak, od 20:45 časova na stadionu "Belvju".

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Partizan spreman da rilja u Velsu

Izvor: Press, 13.Jul.2009, 23:10

Crno-beli večeras protiv Rila (20.30) kreću u juriš na Ligu šampiona, trener Jokanović upozorava da velški amateri nisu tako naivni kao što izgledaju. Preko amatera do zvezdica Lige šampiona! Fudbalere Partizana put do evropske fudbalske elite povešće preko poluamaterske ekipe Rila,...

Nastavak na Press...

Start! Partizan kreće ka Ligi šampiona

Izvor: Blic, 14.Jul.2009

Letnji odmor je završen. Počinju takmičarske obaveze. Fudbaleri Partizana imaju jasno zacrtan cilj ove sezone, a to je plasman u Ligu šampiona. Prva prepreka na putu do evropske elite je Ril, koji večeras u okviru drugog kola kvalifikacija, dočekuje crno-bele (20.45 časova)...Velšani ne bi trebalo...

Nastavak na Blic...

Ril – Partizan od 20:45 na RTS1

Izvor: RTS, 14.Jul.2009

U prvoj utakmica drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona, prvak Srbije Partizan savladao je šampiona Velsa Ril sa 4:0. .."Crno-beli" su poveli već u 17. minutu golom Mladena Krstajića iz slobodnog udarca. Minut kasnije Brazilac Kleo povisio je vođstvo na 2:0, da bi u 45. Lamin Dijara postigao...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.